Potrebujete pomoč pri izbiri?     +386 1 401 8000   |   info@evino.si

dostavaBrezplačna dostava za naročila nad 49€ v državo Slovenija

Vina

V kleti eVina imamo trenutno več kot 900 etiket 150 različnih vinarjev. Največ imamo slovenskih vin, veliko pa jih je tudi iz Italije, Francije, Avstrije, Španije, Portugalske, ZDA, Nove Zelandije, Argentine in Južne Afrike. Smo uradni zastopnik za prodajo nekaterih najboljših slovenskih vin (Marjan Simčič, Posestvo Burja, Sutor, Pasji Rep, Dolfo, Movia, Gross, Oskar, Šumenjak, Ščurek, Jakončič ...) in nekaterih tujih vinarjev (Gravner, Zidarich, Ornellaia, Tenuta di Biserno, Champagne Pol Roger, Champagne Salon, Pontet-Canet, Calon Segur, Petrus ...). Vino hranimo v idealnih pogojih kar 8 metrov pod zemljo.
Poleg pestre izbire vin so za nasvet in priporočila pri izbiri na voljo tudi naši eVino strokovnjaki, dostava pa je enostavna in hitra – izdelki bodo pri vas v roku 1 do 2 dneh.

9 izdelkov

na stran

 • Malvazija 2018, Korenika & Moškon DEMETER

  Malvazija se odlikuje po svetlo zlato rumenkasti barvi s prijetno svežino. Podrobno
 • Cabernet Sauvignon 2008, Korenika & Moškon

  Intenzivna  rubinasta barva z  vijoličnimi  odtenki. Na vonju bogato, izstopa višnja, v ozadju rahel črni ribez. Okus je koncentriran, poln, dolg, obstojen. Podrobno
 • Malvazija 2012 Capo d'Istria, Vinakoper

  Barikirana rumena posebnost iz koprske kleti, prepoznavna po svoji intenzivni rumeni barvi, ki prehaja že v zlate tone. Nekoliko grenak okus mandeljeve kožice prehaja v prijeten vaniljev pookus. Posebno vino primerno za raznovrstne jedi. Podrobno
 • Château Clinet 2012, Château Clinet

  Natančno in kompleksno vino, ki je izjemno uravnoteženo in osvežujoče z živahnim sadnim okusom.

  Podrobno
 • Château Le Pin 2008

  Eleganten in aromatičen slog značilen za Le Pin. Vino nas prepriča z aromami temne slive in temno vijolične barve. Na nosu nas zapelje vonj karamele, češnjeve marmelade in ribeza, zaključek je lep in nas opomni na les in zemljo. Polno telo, čudovito zaokroženo s svilenimi tanini. Vino bo odlično za uživanje med leti 2015-2030.

  Podrobno
  3.390,00 €

 • Château Le Pin 2014

  Vino se odpira v pridih citrusev, cvetlic in temne čokolade, arome na nosu so intenzivne po temnih slivah in črnih češnjah. Okus je lepo zaokrožen, žameten in poln, pookus pa dolg in izredno aromatičen. Vino bo odlično za uživanje med leti 2025-2048.

  Podrobno
  3.340,00 €

 • Petrus 2012

  Leto 2012 je zaznamovala predstavitev nove kleti, z 12 novimi cementnimi posodami za fermentacijo. Arome so intenzivne z značajem tartufov, temne čokolade, začimb, črnih češenj, borovnice in slivovega žganja. Okus je močen po temnih sadežih, koncentriran in z zelo dolgim pookusom, ki prinaša češnjev liker in črne zrele slive. Ta letnik v ospredje postavlja sadne note, z elegantno teksturo. Trgatev se je za ta letnik začela 24 septembra in končala 8 oktobra.

  Podrobno
  3.850,00 €

 • Petrus 2013

  Temno rubinasta barva naznanja polno in aromatično vino. Arome nas spomnijo na temne cvetlice z notami češnjevega likerja, začimb, dima in svežih malin. Svileni in elegantni tanini lepo zaokrožijo vino. Ta letnik prinaša izredno lepo uravnoteženost med tanini in čistostjo temnih sadežev.

  Podrobno
  3.490,00 €

 • Petrus 2014

  Trgatev je v tistem letu potekala od 23 septembra do 4 oktobra. Na nosu zaznamo note borovnice, vijolice, pridih mineralnosti in cedre. Kisline so lepo uravnotežene z okusom zrelega črnega sadja in lesa. Tanini so močni a lepo vkomponirani in harmonični.

  Podrobno
  3.690,00 €

9 izdelkov

na stran