Potrebujete pomoč pri izbiri?     +386 1 401 8000   |   info@evino.si

dostavaBrezplačna dostava za naročila nad 49€ v državo Slovenija

Vina

V kleti eVina imamo trenutno več kot 900 etiket 150 različnih vinarjev. Največ imamo slovenskih vin, veliko pa jih je tudi iz Italije, Francije, Avstrije, Španije, Portugalske, ZDA, Nove Zelandije, Argentine in Južne Afrike. Smo uradni zastopnik za prodajo nekaterih najboljših slovenskih vin (Marjan Simčič, Posestvo Burja, Sutor, Pasji Rep, Dolfo, Movia, Gross, Oskar, Šumenjak, Ščurek, Jakončič ...) in nekaterih tujih vinarjev (Gravner, Zidarich, Ornellaia, Tenuta di Biserno, Champagne Pol Roger, Champagne Salon, Pontet-Canet, Calon Segur, Petrus ...). Vino hranimo v idealnih pogojih kar 8 metrov pod zemljo.
Poleg pestre izbire vin so za nasvet in priporočila pri izbiri na voljo tudi naši eVino strokovnjaki, dostava pa je enostavna in hitra – izdelki bodo pri vas v roku 1 do 2 dneh.

1 izdelkov

na stran

 • Shiraz 2016, RockBare

  Vonj: na nosu nas preseneti s čudovitim vonjem sveže maceriranih jagod, prepletenih s sladkim vanilinom, mešanimi začimbami, vonjem cedre ter vijolic.
  Okus: Prijetnega in elegantnega okusa, kjer se lepo čutijo murve, borovničev kompot in sočne slive. Vse skupaj dopolnjuje okus po melanžu, češnjah oblitih s čokolado, kanček klinčka, hrastovih not, zemeljskih tartuffov in espressa.
  Vino z bogato teksturo in karakterjem ter čudovitim zaključkom.

  Ujemanje s hrano: odličen ob roastbeefu ali mesu na žaru ter tudi ob staranih sirih

  Podrobno

1 izdelkov

na stran