Potrebujete pomoč pri izbiri?          +386 1 401 8000   |   info@evino.si

dostavaBrezplačna dostava za naročila nad 49€ v državo Slovenija

Vina

4 izdelkov

na stran

 • Pech-Latt Corbières 2018, Louis Max EKO

  Vino je globoke temno rdeče barve z lepo zaokroženimi tanini. Prisotne so intenzivne arome temnega sadja in rahlih začimb. Pech-Latt Corbieres je močno in koncentrirano vino, ki je odlično za pitje takoj, lahko pa ga staramo tudi do 5 let. 

  Podrobno
 • Chardonnay 2016, RockBare

  Chardonnay nežno zelene brave, pri katerem nas arome spominjajo na bogato koščičasto sadje, ki ga čudovito dopolnjuje vonj cvetečih sitrusov tere zanimiva nota zelene papaje, s sledovi arome ovsenih kosmičev in začimb v ozadju. V njem je lepo zaznan bogat okus breskve, sirupa fig in rumene nektarine doponjujejo skrivnostni okusi guave ter kivija, ki se lepo prepletajo s pomirjujočim smetanastim okusom. Kasneje okusi spominjajo na pražene oreške, subtilna zelišča ter maslene note, ki se zaključijo v čudovitem pookusu. Podrobno
 • Clare Vale Riesling 2017, RockBare

  Vino svetlo rumene barve, z rahlo zelenimi odtenki in s prijetnimi cvetličnimi aromami, ki se dopolnjujejo z intenzivnimi aromami citrusov in subtilnim namigovanjem na mokre kamne. V ustih se srečamo z močno izraženimi cvetličnimi zaznavami dopolnjenimi z osvežujočo limono in limento. Sekundarni okusi nas spominjajo na limonine kolačke.

  Ujemanje s hrano: čudovito dopolni ostrige in pa seveda najljubše testenine.

  Podrobno
 • Shiraz 2016, RockBare

  Vonj: na nosu nas preseneti s čudovitim vonjem sveže maceriranih jagod, prepletenih s sladkim vanilinom, mešanimi začimbami, vonjem cedre ter vijolic.
  Okus: Prijetnega in elegantnega okusa, kjer se lepo čutijo murve, borovničev kompot in sočne slive. Vse skupaj dopolnjuje okus po melanžu, češnjah oblitih s čokolado, kanček klinčka, hrastovih not, zemeljskih tartuffov in espressa.
  Vino z bogato teksturo in karakterjem ter čudovitim zaključkom.

  Ujemanje s hrano: odličen ob roastbeefu ali mesu na žaru ter tudi ob staranih sirih

  Podrobno

4 izdelkov

na stran