Potrebujete pomoč pri izbiri?     +386 1 401 8000   |   info@evino.si

dostavaBrezplačna dostava za naročila nad 49€ v državo Slovenija

En Primeur Bordeaux 2016

 En Primeur Bordeaux 2016

Vina se kupujejo po načelu En Primeur  oz. v naprej. Vina pridejo na tržišče čez približno dve leti in pol po trgatvi, v primeru letnika 2015, poleti 2018. Prednost takega nakupa je zantno nižja cena od tržne, ko pride vino v redno prodajo.

 

KAJ: En Primeur 2015 /// Že šesto leto zapored pripravljamo ponudbo vin iz Bordeauxa (bordojska vina) v tako imenovani "En Primeur" kampaniji. Veliko naših kupcev si vsako leto izbere svoje najljubše bordojce, ki prispejo na njihov dom dve leti in pol kasneje.
Lani smo prvič uvedli tudi možnost nakupa izbranih vin zgolj po 1 steklenico, kar smo letos ponovili.

Celotna ponudba v pdf na voljo na tej povezavi - evino.si/En-Primeur-2015.pdf
 
ZAKAJ: Letnik 2015 je v Bordeauxu nekakšen "back to old happy days”. Dejstvo je, da je bil letnik 2015 izjemen. Kritiki, so bili zelo velikodušni z ocenami in mnogo vin je preseglo magično mejo 90ih točk. Tu nimam v mislih le “bordojskih zvezd”, temveč ogromno vin, ki so na voljo za zelo dobro ceno. Večkrat sem že zatrdil, da trenutno Bordeaux ponuja izjemno kvaliteto vin. Ko jih osrečijo še vremenski pogoji, kot so bili leta 2015, je kvaliteta še toliko boljša. Mnogo kleti je denarni presežek (posledica rapidne rasti cen zadnjega desetletja) investirala v vinograde in opremo v kleti, kar je botrovalo nespornemu dvigu kvalitete. Če ne verjamete, poizkusite malce nadpovprečen letnik 2012 in boste videli fascinantne rezultate.

CENE IN OCENE: Na srečo tradicionalnih tržišč Bordeauxa, kot so Evropa, Anglija in ZDA, so se kitajski veljaki malce ohladili pri obdarovanju z dragimi bordojskimi steklenicami, kar je botrovalo racionalizaciji cen. Tokrat je večina vin cenejših, kot v preteklosti, hkrati z dosti višjimi ocenami. Jaz sem popolnoma prepričan da vas pri nakupu vin iz “EN PRIMEUR 2015” kampanije, čaka izjemno razmerje med ceno in kvaliteto.
 
KDAJ: Ponudba je veljavna vse do konca meseca avgusta2016. Dobave bodo predvidoma poleti 2018!
 
ZA KOGA: Za vse Vas, naše zveste kupce in Vaše prijatelje;-)
 
 
Za vsa vprašanja oziroma nasvete v zvezi z nakupom, Vam je na voljo celotna ekipa eVina.
 
Gašper Čarman in ekipa eVina
T: 01/401 8000

Ni izdelkov, ki bi se ujemali se tem izborom.