Ekipa

Evino d.o.o. sestavlja ekipa izkušenih in strokovno usposobljenih posameznikov, z velikim veseljem do dela, ki ga opravljamo. Večina zaposlenih v eVinu se lahko pohvali z WSET ali sommeliersko izobrazbo, kar pomeni, da ste ob stiku z nami, vedno v strokovnih rokah.
Pišite nam na info@evino.si ali nas pokličite na 01 401 8000.

  

Direktorji

Gašper Čarman

WSET diploma, Sommelier 3.stopnje

Najboljši sommelier Slovenije 2013 in 2015

Gašper Čarman
Direktor
WSET diploma, Sommelier 3.stopnje
Aleš Kmet

WSET 3, Sommelier 1

Aleš Kmet
Izvršni direktor
WSET 3, Sommelier 1
Bojan Pongrac

WSET Spirits

Bojan Pongrac
Vodja vinoteke
WSET Spirits

Finance

mag. Špela Kuralt

WSET 2

mag. Špela Kuralt
CFO in vodja administracije
WSET 2
Helena Žvanut

Ker sem iz vinorodnih krajev mi je všeč poslanstvo Evina.
Najljubše vino: Merlot

Helena Žvanut
Računovodja
Nastja Gajič

WSET 2

Nastja Gajič
Finance
WSET 2

Trženje

Erika Zupanc

WSET 2

Erika Zupanc
CMO in kadrovska služba
WSET 2
Maša Štojs

WSET 2

Maša Štojs
Marketing
WSET 2

Prodaja

Domen Prosen

Veseli me delo z ljudmi, uživam v dobri hrani in pijači. Svetujem in pomagam poslovnim partnerjem z najboljšimi produkti prodati še več. S tem osrečujem stranke in sebe.
Najljubše vino: Posestvo Burja, Burja Bela 2019

Domen Prosen
Vodja prodaje
WSET 2
Jaša Krevs

Rad imam vino in kulinariko. V eVinu lahko spremljam oboje.
Najljubše vino: Movia, Merlot 2014

Jaša Krevs
Prodaja na terenu
Robert Fornazarič

Robert Fornazarič
Prodaja na terenu

Logistika in skladišče

Grega Prvulovič

WSET 2

Grega Prvulovič
Vodja logistike
WSET 2
Blaž Jelovšek

Blaž Jelovšek
Logistika
Aleksandar Stojančić

Aleksandar Stojančić
Logistika

Evino bar

Nina Čarman

WSET 2

Nina Čarman
Bar Manager
WSET 2
Živa Loparnik

V eVinu rada delam zaradi raznih možnostih po izobraževanjih ter povezovanja z ekipo.
Najljubše vino: Edi Simčič, Duet Lex

Živa Loparnik
Strežba

Kuhinja Evino

Vesna Čarman

/p>

Vesna Čarman
Chef
Nevena Milovanović

Nevena Milovanović
Sous chef
Tadej Golob

Ena izmed najlepših plati življenja je, da se moramo redno ustaviti in se posvetiti hrani ter s tem receptom vdahniti dušo.
Najljubše vino: Movia, Veliko Rdeče

Tadej Golob
Chef

eVino newsletter

Prijavite se na newsletter in bodite obveščeni o najnovejših akcijah.