Potrebujete pomoč pri izbiri?     +386 1 401 8000   |   info@evino.si

dostavaBrezplačna dostava za naročila nad 49€ v državo Slovenija

O nas

Vinoteka z okusom je slogan, s katerim smo se pred desetimi leti podali na pot med ljubitelje dobrih vin in ostalih pijač, kulinarike in prijetnega druženja.

V spletni vinoteki in eVino BARu nudimo pijače priznanih domačih in tujih blagovnih znamk in izbrane kulinarične dobrote, pri izboru in nakupu pa vam tudi strokovno svetujemo.

V kleti eVina imamo trenutno več kot 600 etiket ter 100 vinarjev, največ iz Slovenije, veliko pa tudi iz Italije, Francije, Avstrije, Španije, Portugalske, ZDA, Čila in Južne Afrike. Smo uradni zastopnik za prodajo nekaterih najboljših slovenskih kleti (Marjan Simčič, Movia, Ščurek, Sutor, Posestvo Burja, ...) in nekaterih tujih vinarjev (Ferrari, Gravner, Jermann, Ornellaia, Champagne Pol Roger, Champagne Salon, ...).

Vino hranimo v idealnih pogojih kar 8 metrov pod zemljo, cena pa je ista kot pri vinarju.

Pred časom smo trgu predstavili tudi izvrstno in cenovno dostopno serijo lastnih vin pod imenom Gašper, ki jo sestavljajo vrste Chardonnay&Rebula, Cabernet&Merlot, Malvazija, Merlot, Sivi Pinot in Merlot&Refošk ter peneče vino sorte Chardonnay.

Poleg vinskih blagovnih znamk ponujamo širok asortiman destilatov, brezalkoholnih pijač, kave in čajev priznanih blagovnih znamk ter izbrane gurmanske poslastice (oljčna olja, kisi, pelati, testenine in španski pršut).

V naši spletni trgovini in BARu lahko poleg kozarcev svetovno priznane blagovne znamke Riedel kupite tudi darilno embalažo, bone, knjige in druge vinske dodatke in darila.

Pri nas si lahko izposodite kozarce, naročite catering ali izdelavo vinske karte za različne priložnosti. Pri organizaciji dogodkov nudimo komisijsko prodajo vina - polne steklenice nam vrnete in računali vam bomo samo razliko!

Pri izbiri najboljšega vina za vaš okus vam svetujemo, zato nas obiščite v eVino BARu na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani.