Viski srednjega telesa je zorel v novih sodih iz ameriškega hrasta. Organski viski Benromach je bil izdelan po strogih predpisih Združenja za prst (The Soil Association) iz izbranega škotskega organskega ječmena, ki so ga posušili s šotnim dimom, kar daje pijači izrazito dimnat značaj. Okus je svež in živahen z dimno noto ter dolgim zaključkom.
Benromach
Benromach je škotska destilarna, ustanovljena leta 1898, se ponaša z bogato dediščino in unikatnim pristopom k izdelavi viskija. S svojo pozornostjo do detajlov in z uporabo tradicionalnih metod, Benromach ustvarja viskije, ki združujejo sodobne okuse z zgodovinskimi tehnikami. Z destilacijo v destilacijskih kotlih in staranjem v skrbno izbranih sodih prinašajo izdelki destilarne edinstvene arome in globoke okuse. Ponosni so na svoje vrhunske izdelke, kot so Benromach 10-letni viski, ki izstopa po značilnem okusu dimljenih not, skupaj s subtilnimi sladkimi in sadnimi toni