Kiwami viski izžareva prestiž zaradi svoje izjemne kakovosti in skrbnega postopka pridelave, ki vključuje tradicionalno staranje na Japonskem. Na nosu razkrije sveže note trave in oreščkov, ki se prepletajo s subtilnimi sladkimi toni. V ustih se razvijejo bogate arome čokolade in medu, ki jih spremljajo nežni odtenki popra in muškatnega oreščka. Ta izjemno uravnotežen viski ponuja edinstven okus, ki ga odlikujejo globina in sofisticiranost.
Togouchi
Togouchi whisky je edinstvena mešanica škotskih malt viskijev in kanadskih žitnih viskijev. Meša se na Japonskem in zori v starem železniškem tunelu v mestu Togouchi, kjer konstantna temperatura 14°C omogoča idealno zorenje. Blagovna znamka se odlikuje po svojih inovativnih tehnikah in uporablja japonski pristop za pridobivanje lokalnih sestavin. Z ustanovitvijo destilarne Sakurao leta 2018 si podjetje prizadeva ustvariti 100 % japonske viskije.