Lastnosti
Teža | 1,3 kg |
---|---|
Volumen | |
Stil vina | |
Stopnja alkohola | |
Barva vina | |
Regija | |
Sladkorna stopnja | |
Temperatura serviranja | |
Država |
Vermouth Amaro Dopo Teatro je kreiran po originalnem receptu Giulia, kjer je artemisia obogotena z rabarbaro, quassia lesom, kireto in dvojno infuzijo cinchone. Ta mešanica naredi Vermut izrazljivo grenkega in sladkega. Dodatek Barola Chinata za osnovo, da Vermutu občutljivo rdečo barvo, ter mehko in kompleksno noto. Bogatost in grenkoba naredi ta Vermut božanski aperitif in odličen dodatek ob koncu obroka. V poletnih mesecih se ta Vermut prileže zmešan s sodo in stisnjeno pomarančno lupinico, ki doda piko na i._x000D_
Ujemanje s hrano
Sladica, aperitif
Cocchi
Giulio Cocchi, mladi in ustvarjalni slaščičar iz Firence je bil zaljubljen v bogato enogastronomsko tradicijo Piemonta. V Astiju, prestolnici moscata je odkril razširjeno tendenco aromatiziranja vin z zelišči in začimbami. Leta 1891 je tam ustanovil svoje podjetje in se specializiral v ustvarjanju aromatiziranih vin in penin. Zlasti je ustvaril izvirne recepte za Barolo Chinato, Aperitivo Americano in različne vrste vermuta, ki so mu v kratkem času prinesli uspeh in slavo po celem svetu.