Lastnosti
Teža | 1,3 kg |
---|---|
Volumen | |
Stopnja alkohola | |
Država |
Martin Miller’s gin je narejen po metodi London dry gin in je 2x destiliran v enem kotlu. Pri prvi destilaciji uporabijo brinove jagode, koriander, angeliko, korenino sladkega korena, kitajski cimet, florentinska perunika in lupino limete. Pri drugi destilaciji uporabijo grenko pomarančno lupino, limonino lupino in lupino limete. Primerno alkoholno stopnjo dosežejo z redčenjem z vodo iz Islandije.
Martin Millers
Destilarna Martin Miller's, ustanovljena leta 1999 v Veliki Britaniji, je znana po edinstvenem pristopu k proizvodnji gina. Združujejo britanske in islandske sestavine, pri čemer destilacija poteka v dveh fazah. Prva faza se izvaja v Angliji z uporabo tradicionalnih zelišč, druga pa na Islandiji.
Gin mešajo z najčistejšo islandsko vodo, kar mu daje izjemno svežino, čistost in harmoničen okus.