Dry Gin

Gin destilarne Monachus nas navduši s poletnimi aromami. Brin, figovi listi in smilj so ročno nabrani ob destilarni, ki leži v Istri.

Značilnosti in opis

  • Država:
  • Volumen: 0,5 l
  • Stopnja alkohola:

39,89  z DDV

Na zalogi

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Končni znesek v košarici je odvisen od stopnje DDV v posamezni članici EU in se spreminja glede na izbiro države kupca.

Lastnosti

Teža1 kg
Volumen

Stopnja alkohola

Država

Gin destilarne Monachus prihaja iz Hrvaške Istre, natančneje z rta Kamenjak ter odseva arome, ki poleti napolnijo zrak ob obali.
Arome so mešanica brina, fig in smilja – samoniklih rastlin, ki rastejo ob cestah in med skalami ter poskrbijo za ta nepogrešljiv poletni vonj po Istri.
Brin, figovi listi in smilj so ročno nabrani ob destilrani, lupina mandarine pa prihaja iz doline Neretve. Semena korianda prihajajo iz Italije in so biološko pridelana.
Vse sestavine so sveže maceriane, brez sušenja, saj se s tem najbolj ohranijo originalne arome.

Destilarna Monachus se nahaja v Premanturi blizu Pulja v Istri in je specializirana za proizvodnjo visokokakovostnih žganih pijač, predvsem gina, ki ga pripravljajo iz lokalnih zelišč. Ime destilarne izvira iz besede "monahus", kar se nanaša na menihe in naravno dediščino tega območja. Poleg gina ponujajo tudi rakije, narejene po tradicionalnih receptih. Destilarna se osredotoča na uporabo lokalnih sestavin, kar jim omogoča ustvarjanje edinstvenih okusov, ki odražajo istrsko naravo.

Vedno na tekočem

Vas zanimajo nove akcije, dodatni popusti? Želite biti na tekočem kaj je novega v naši spletni vinoteki? Prijavite se na naše e-novice! Obljubimo, da so polne zanimivih ponudb in vsebine.

    PRVA SLOVENSKA SPLETNA VINOTEKA

    Smo prva slovenska spletna vinoteka.

    ODPREMA ISTI DAN

    Paket odpremimo na dan nakupa.

    BREZPLAČNA DOSTAVA

    Brezplačna dostava nad 69 evrov.

    STROKOVNOST

    Pri svojem delu smo zelo strokovni in korektni.

    ŠIROK CENOVNI RAZPON

    Vina za vse okuse in priložnosti.