Lastnosti
Teža | 1,3 kg |
---|---|
Volumen | |
Stil vina | |
Sorta | |
Stopnja alkohola | |
Uporabljene sorte | |
Barva vina | |
Regija | |
Sladkorna stopnja | |
Temperatura serviranja | |
Država |
Ravera vinograd je znan po tem, da tam Vietti producira vina višjih kislin. Močno in zelo elegantno vino. Na nosu v začetku zelo strogo vino, ki se kombinirajo z cvetnimi in sadnimi notami, ki se odprejo skozi čas v kozarcu. Zaznamo rdeče sadeže, pikantnost in mineralnost. Intenzivno vino z dolgim zaključkom. Odlično se poda z divjačino, rdečim mesom in začinjenim sirom.
Ujemanje s hrano
Divjačina, rdeče meso, začinjeni siri
Vietti
Vietti je priznana piemontska klet, znana po vrhunskih vinih, zlasti Barolu, ki izražajo terroir in tradicijo. Njihova pridelava temelji na ekoloških metodah, kar zagotavlja vina z bogatimi okusi in izrazito aromatično strukturo. Zavezanost k inovacijam in ohranjanju lokalnih sort je ključ do njihovega mednarodnega uspeha.