Barbera Moser 2020 magnum, Pasji Rep DEMETER

Barbera je bila pripeljana v Vipavsko dolino leta 1950 iz Piemonta. Ob polni zrelosti v oktobru, Barbero ročno oberejo. Naravne kvasovke pričnejo fermentacijo, ki traja 18 dni. Po stiskanju se vino stara 18 mesecev v majhnih burgundskih sodih. Vino je bogato in elegantno, odlično zraven močnejših jedi. Ekološko dejavnost kontrolira SI-EKO-002.

Značilnosti in opis

  • Stil vina: Bogato rdeče
  • Država:
  • Regija: Vipavska dolina
  • Volumen: 1,5 l
  • Stopnja alkohola:

63,49  z DDV

Na zalogi

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Končni znesek v košarici je odvisen od stopnje DDV v posamezni članici EU in se spreminja glede na izbiro države kupca.

Lastnosti

Teža3 kg
Volumen

Stil vina

Sorta

Stopnja alkohola

Uporabljene sorte

Barva vina

Regija

Sladkorna stopnja

Temperatura serviranja

Država

BIO vina

Barbera je bila pripeljana v Vipavsko dolino leta 1950 iz Piemonta. Ob polni zrelosti v oktobru, Barbero ročno oberejo. Naravne kvasovke pričnejo fermentacijo, ki traja 18 dni. Po stiskanju se vino stara 18 mesecev v majhnih burgundskih sodih.

Ujemanje s hrano

Steak, govedina, testenine

Vinogradništvo na kmetiji vinarja traja že vsaj štiri generacije. Nekateri vinogradi so na parcelah, ki so jih obdelovali naši predniki. Vinogradi se nahajajo v okolici vasice Orehovica. Ležijo na terasah znamenite lege Pasji rep. Po tej legi je poimenovana njihova blagovna znamka, ustanovljena leta 1988.

Vedno na tekočem

Vas zanimajo nove akcije, dodatni popusti? Želite biti na tekočem kaj je novega v naši spletni vinoteki? Prijavite se na naše e-novice! Obljubimo, da so polne zanimivih ponudb in vsebine.

    PRVA SLOVENSKA SPLETNA VINOTEKA

    Smo prva slovenska spletna vinoteka.

    ODPREMA ISTI DAN

    Paket odpremimo na dan nakupa.

    BREZPLAČNA DOSTAVA

    Brezplačna dostava nad 69 evrov.

    STROKOVNOST

    Pri svojem delu smo zelo strokovni in korektni.

    ŠIROK CENOVNI RAZPON

    Vina za vse okuse in priložnosti.