FAQ – pogosto zastavljena vprašanja

Vprašanja vezana na NAROČILA
- Ali naročilo pošljete samo po pošti ali lahko naročene izdelke tudi osebno prevzamem?
Naročila je možno tudi prevzeti osebno v Evino vinoteki na Šmartinski cesti 53, v Ljubljani. In sicer vsak delavnik med 9.00 in 21.00 ter ob sobotah med 10.00 in 14.00.

- Kako lahko plačam svoje naročilo?
Naročilo lahko poravnate s kreditno kartico preko spleta, plačilom po predračunu, z gotovino ob plačilu po povzetju (Pošta Slovenije), kartico ali gotovino ob osebnem prevzemu v Evino vinoteki.

- Kaj če dobim pokvarjeno vino?
Ne zgodi se pogosto, a ker je vino živo lahko včasih nima takšnega okusa, kot bi moral biti. Ker želimo, da v vinu uživate v popolnosti, vam takšno vino brezplačno zamenjamo. Na naš naslov, Šmartinska cesta 53, je le potrebno dostaviti pokvarjeno steklenico, v kateri ne sme manjkati več kot 1 dcl vina ter original zamašek.

- Zakaj je potrebno vračilo vina, če je pokvarjeno?
Takšno vino potem dostavimo vinarju, od kogar je vino, da ga lahko pošlje na nadaljnje preiskave. Na takšen način se največ naučijo kako se v bodoče ogniti takšnim napakam in pridelati popolno vino.


Vprašanja vezana na DOSTAVO
- Kdaj lahko pričakujem svojo pošiljko?
Vsa naročila oddana od ponedeljka do petka do 14.00 oddamo še isti dan. Zato jih lahko na svojem naslovu pričakujete že naslednji delovni dan. V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, naročilo odpošljemo na dan prejema plačila.

- Ali je moj paket dobro zaščiten?
Zaposleni vsak paket dobro zaščitijo pred pošiljanjem. Steklenice prejmete v posebnih kartonastih škatlah z razdelki, ki dobro ščitijo steklenice.

- Kaj če dobim razbit/poškodovan paket?
Vse naše pošiljke so zavarovane. To pomeni, da vam v primeru poškodovanega paketa pošljemo novo vino ali vam vrnemo kupnino.

- Ali je dostava brezplačna?
Dostava je brezplačna za vsa naročila nad 49 eur. Za vsa naročila pod tem zneskom si lahko znesek poštnine preverite tukaj https://www.evino.si/delivery-returns


Vprašanja vezana na IZDELKE
- Željenega izdelka ne najdem na spletu. Kaj lahko naredim?
Kljub temu, da imamo širok izbor slovenskih in tujih vin, žganih pijač ter drugih izdelkov, se včasih zgodi, da željenega izdelka ne najdete na spletu. Pokličite nas na 01/401 8000 ali nam pišite na info@evino.si. Naša strokovna ekipa se bo potrudila, da vam priskrbi željeni izdelek ali pa vam priporočajo ustrezno zamenjavo.

- Izdelek sem našel na vaši strani in piše da ni na zalogi. Ga boste še prejeli?
Večina izdelkov na spletni strani je dobavljiva takoj. Včasih pa se nam zgodi, da poide zaloga določenega izdelka. V tem primeru vam priporočamo, da nas kontaktirate in preverili bomo kdaj bo izdelek ponovno na zalogi ali pa vam bomo svetovali kakšen drug, primerljiv izdelek.

 

Evino Newsletter

Vedno na tekočem

Vas zanimajo nove akcije, dodatni popusti? Želite biti na tekočem kaj je novega v naši spletni vinoteki?
Prijavite se na naše e-novice! Obljubimo, da so polne zanimivih ponudb in vsebine.