SLOVENIJA


Naročila odpošiljamo preko pošte, lahko pa izberete možnost osebnega prevzema v naši vinoteki na Šmartinski 53, Ljubljana.


Dostavo po Sloveniji za nas opravlja Pošta Slovenije. Vse pošiljke so zavarovane in Vam v primeru poškodovanja pošiljke, le to zamenjamo z novo ali vrnemo vaš denar.

V primeru naročil do 14. ure bo pošiljka predvidoma dostavljena naslednji delovni dan. Poštnino zaračunavamo po ceniku Pošte Slovenije. Pri naročilu nad 69 € je poštnina brezplačna.

Pošiljke so vročene med 8.00 uro zjutraj in 16.00. Poleg tega lahko izberete med dvema dodatnima možnostma časa dostave; do 10. ure dopoldan in po 16. uri. Obe posebni dostavi se obračunata dodatno 0,99 €, z vključenim ddv.

V primeru pošiljanja paketa s plačilom po povzetju, se plača dejanski znesek, katerega ste dobili ob potrditvi naročila s strani spletne trgovine www.Evino.si.

V primeru, da ob dostavi niste dosegljivi, Vas bodo obiskali ponovno oziroma dobite obvestilo o prispeli pošiljki.

Dostava kozarcev RIEDEL je BREZPLAČNA, ne glede na število naročenih izdelkov.


Cenik poštnine se obračunava po teži pošiljke:

do 2kg – 4,90 €
2kg – 5kg – 5,50 €
5kg – 10kg – 6,50 €
10kg – 15 kg – 7,50 €
15kg – 20kg – 8,00 €

Brezplačna dostava nad 69 €.

 


TUJINA

Dostavo v tujino za nas izvaja DPD, skladno z vsemi varnostnimi standardi in odgovornostjo.

V spodnji tabeli so cene in roki dostave za posamezne evropske države. 

V kolikor bi želeli pošiljati vina v katere druge države, ki jih trenutno ni na seznamu, nam prosim pišite ne info@evino.si ali nas pokličite na 01 401 8000.


Poleg spodaj naštetih držav je možno pošiljanje tudi v Švico, Veliko Britanijo in otočja večjih evropskih držav, pri čemer nas, zaradi posebnih protokolov, pokličite za ceno pošiljanja!Cene že vključujejo DDV!

 

Evino Newsletter

Vedno na tekočem

Vas zanimajo nove akcije, dodatni popusti? Želite biti na tekočem kaj je novega v naši spletni vinoteki?
Prijavite se na naše e-novice! Obljubimo, da so polne zanimivih ponudb in vsebine.