SLOVENIJA


OPOZORILO! Zaradi posebnih okoliščin, povezanih s COVID-19, lahko dostava vašega naročila trajala malenkost dlje. Za nevšečnosti se opravičujemo!


Dostavo po Sloveniji za nas opravlja Pošta Slovenije. Vse pošiljke so zavarovane in Vam v primeru poškodovanja pošiljke, le to zamenjamo z novo ali vrnemo vaš denar.

V primeru naročil do 14. ure bo pošiljka predvidoma dostavljena naslednji delovni dan. Poštnino zaračunavamo po ceniku Pošte Slovenije. Pri naročilu nad 49€ je poštnina brezplačna.

Pošiljke so vročene med 8.00 uro zjutraj in 16.00, lahko tudi izbirate med tremi možnostmi glede časa dostave; do 10. ure dopoldan in po 16. uri. Obe posebni dostavi se računanta dodatno 0,70€ z vključenim ddv.

V primeru pošiljanja paketa s plačilom po povzetju, se plača le dejanski znesek, katerega ste dobili ob potrditvi naročila s strani spletne trgovine www.eVino.si.

V primeru, da ob dostavi niste dosegljivi, Vas bodo obiskali še enkrat oziroma boste dobili obvestilo o prispeli pošiljki.

Dostava kozarcev RIEDEL je BREZPLAČNA, ne glede na število naročenih izdelkov.


Cenik poštnine se obračunava po teži pošiljke:

do 2kg – 2,56€
2kg – 5kg – 3,17€
5kg – 10kg – 3,78€
10kg – 15 kg – 4,51€
15kg - 20kg - 5,12€

Brezplačna dostava nad 49 &euro.;

 


TUJINA

Dostavo v tujino za nas izvaja DPD, skladno z vsemi varnostnimi standardi in odgovornostjo.

V spodnji tabeli so cene in roki dostave za posamezne evropske države. 

V kolikor bi želeli pošilati vina še  v katero druge države, ki jih trenutno ni na seznamu, nam prosim pišite ne info@eVino.si ali nas pokličite na 01/401 8000.


Poleg spodaj naštetih držav je možno pošiljanje tudi v Švico in Veliko Britanijo, pri čemer nas, zaradi posebnih protokolov, prosim pokličite za ceno pošiljanja!Cene že vključujejo DDV!

 

eVino Newsletter

eVino newsletter

Prijavite se na newsletter in bodite obveščeni o najnovejših akcijah.