SLOVENIJA


OPOZORILO! Zaradi posebnih okoliščin, povezanih s COVID-19, lahko dostava vašega naročila trajala malenkost dlje. Za nevšečnosti se opravičujemo!


Dostavo po Sloveniji za nas opravlja Pošta Slovenije. Vse pošiljke so zavarovane in Vam v primeru poškodovanja pošiljke, le to zamenjamo z novo ali vrnemo vaš denar.

V primeru naročil do 14. ure bo pošiljka predvidoma dostavljena naslednji delovni dan. Poštnino zaračunavamo po ceniku Pošte Slovenije. Pri naročilu nad 49€ je poštnina brezplačna.

Pošiljke so vročene med 8.00 uro zjutraj in 16.00, lahko tudi izbirate med tremi možnostmi glede časa dostave; do 10. ure dopoldan in po 16. uri. Obe posebni dostavi se računanta dodatno 0,70€ z vključenim ddv.

V primeru pošiljanja paketa s plačilom po povzetju, se plača le dejanski znesek, katerega ste dobili ob potrditvi naročila s strani spletne trgovine www.eVino.si.

V primeru, da ob dostavi niste dosegljivi, Vas bodo obiskali še enkrat oziroma boste dobili obvestilo o prispeli pošiljki.

Dostava kozarcev RIEDEL je BREZPLAČNA, ne glede na število naročenih izdelkov.


Cenik poštnine se obračunava po teži pošiljke:

do 2kg – 2,56€
2kg – 5kg – 3,17€
5kg – 10kg – 3,78€
10kg – 15 kg – 4,51€
15kg - 20kg - 5,12€

Brezplačna dostava nad 49 &euro.;

 


TUJINA

Dostavo v tujino za nas izvaja DPD, skladno z vsemi varnostnimi standardi in odgovornostjo.

V spodnji tabeli so cene in roki dostave za posamezne evropske države. 

V kolikor bi želeli pošilati vina še  v katero druge države, ki jih trenutno ni na seznamu, nam prosim pišite ne info@eVino.si ali nas pokličite na 01/401 8000.


Poleg spodaj naštetih držav je možno pošiljanje tudi v Švico, Veliko Britanijo in otočja večjih evropskih držav, pri čemer nas, zaradi posebnih protokolov, prosim pokličite za ceno pošiljanja!Cene že vključujejo DDV!

 

eVino Newsletter

Vedno na tekočem

Vas zanimajo nove akcije, dodatni popusti? Želite biti na tekočem kaj je novega v naši spletni vinoteki?
Prijavite se na naše e-novice! Obljubimo, da so polne zanimivih ponudb in vsebine.