Potrebujete pomoč pri izbiri?          +386 1 401 8000   |   info@evino.si

dostavaBrezplačna dostava za naročila nad 49€ v državo Slovenija

O nas

Vinoteka z okusom je slogan, s katerim smo se pred več kot petnajstimi leti podali na pot med ljubitelje dobrih vin in ostalih pijač, kulinarike in prijetnega druženja.

V spletni vinoteki in eVino BARu nudimo pijače priznanih domačih in tujih blagovnih znamk in izbrane kulinarične dobrote, pri izboru in nakupu pa vam tudi strokovno svetujemo.

Ekipa eVina

V kleti eVina imamo trenutno več kot 900 etiket 150 različnih vinarjev. Največ imamo slovenskih vin, veliko pa jih je tudi iz Italije, Francije, Avstrije, Španije, Portugalske, ZDA, Nove Zelandije, Argentine in Južne Afrike. Smo uradni zastopnik za prodajo nekaterih najboljših slovenskih vin in nekaterih svetovno priznanih tujih vinarjev.

Vino hranimo v idealnih pogojih kar 8 metrov pod zemljo. Cena vina v eVinu je ista kot pri vinarju.

Poleg vinskih blagovnih znamk ponujamo širok asortiman destilatov, brezalkoholnih pijač, kave in čajev priznanih blagovnih znamk ter izbrane gurmanske poslastice (oljčna olja, kisi, pelati, testenine in španski pršut). Smo ekskluzivni zastopnik za premium tonike blagovne znamke Fever Tree, ki jih distributiramo po državah bivše Jugoslavije. 

V naši spletni trgovini in BARu lahko poleg kozarcev svetovno priznane blagovne znamke Riedel kupite tudi darilno embalažo, bone, knjige ter druge vinske dodatke in darila.

Pri nas si lahko izposodite kozarce, naročite catering ali izdelavo vinske karte za različne priložnosti. Pri organizaciji dogodkov nudimo komisijsko prodajo vina - polne steklenice nam vrnete in računali vam bomo samo razliko!

Pri izbiri najboljšega vina za vaš okus vam svetujemo, zato nas obiščite v eVino BARu na Šmartinski cesti 53 v Ljubljani.